Private/white label kubilai

Nenorite pardavinėti kubilų su mūsų prekės ženklu?  Mes galime gaminti kubilus be LavaTubs prekės ženklinimo. Naudokite mūsų sukurtus kubilų modelius arba kartu sukurkime išskirtinį, kuris bus paženklintas tik jūsų prekės ženklu.

Private label kubilai

Private label prekybos modelis yra labai populiarus pasaulyje, kuris jums leidžia susikurti išskirtinį aukštos kokybės kubilą, kuris bus paženklintas jūsų prekės ženklu. Tokiu būdu jums reikia sugalvoti, kokio kubilo norite ir pasirūpinti pardavimais, techniniu kliento aptarnavimu.

Lavatubs Kubilas

White label kubilai

White label prekybos modelis taip pat yra labai populiarus. Tai reiškia, kad mes galime pasiūlyti savo parduodamus kubilus ir ant jų uždėti jūsų prekės ženklą. Tokiu būdų jums tereikės pasirūpinti pardavimais ir kliento techniniu aptarnavimu.

Užildykite užklausą arba skambinkite

Klientų atsiliepimai
"Seniau turėjome stiklo pluošto kubilą, greitai nusidevėjo, kadangi savo sodybą nuomojame. Lavatubs supažindė su akrilo kubilu, kitokio net nesirinktume. Gerai išmano savo darbą, kokybiški kubilai. "
Giedrė
"Kubilas labai geras, jau du metus turime, atrodo, kaip naujas. Vieną kartą samdėme vyruką nupoliruoti. Rekomenduoju lavatubs.lt"
Petras
Mielai padėsime ir atsakysime visus klausimus

Mes mielai atsakysime dominančius klausimus, nors ir jie yra tik vedami smalsumo. Mes papasakosime, kaip reikia instaliuoti kubilą, kokios pristatymo galimybės, kubilų konfigūracijos galimybės, kaip tinkamai prižiūrėti kubilą ir ko reikia norint turėti ilgai tarnaujantį, tobulai atrodantį kubilą.

Scroll to Top